top of page

Tahniah ! Demo adalah tokey restoran yang cerdik sebab sedar penggunaan  GAMBAR MENU YANG PROFESSIONAL dalam bisnes kedai makan di Kelate

Selepas habis musim covid ni banyak kedai makan mula muncul di Kelate . Semua nak buat promosi nak viralkan kedai dengan menu pelik-pelik. Tapi satu jah resepi untuk viral , kedai tu kena ada gambar lawa dan boleh buat orang lapar yang akan viral dulu.

3 KEBAIKAN
GAMBAL LAWA DALAM BISNES KEDAI MAKAN

KEDAI SENANG VIRAL
Gambar comel dan terang ni akan buat posting-posting anda cepat naik dan viral . Facebook ni meme akan bagi keutamaan gambar yang jelas dan cantik untuk keluar di newsfeeed. Gambar lawa juga buat senang untuk anda buat FB ads, atau bagi dekat page-page lain untuk viralkan. Kalau ambil servis photoshoot dengan SENOK PERUT, kedai anda akan kami viralkan secara free jah.. Ore lain charge ribu-rbu untuk viralkan..kita charge free jah. asalkan demo ambik servis photoshoot kita.

BOLEH MASUK DALAM APLIKASI PENGHANTARAN
Sebagai pembeli, bila masuk aplikasi delivery macam Grabfood, Food panda, Halo..gambar menu tu paling penting..Kalau kedai guna gambar orang lain atau takda gambar terus memang mencerminkan kedai yang takda bajet buat marketing = kedai tak sohor mano. 

SENANG NAK BUAT DESIGN DAN MENU
Bila ada gambar cantik lawa dooh ni, boleh lah buat menu lawa-lawa macam KFC, Mekdi . Pastu boleh buat design banner banting semua. Gambar pun boleh print dan letak di dinding sebagai hiasan. memang boleh guna sokmo gambar shoot ni. 

Who Are We

Demo ada soklan? Takpo admin cuba jawab soalan femes.

BAJET SAYA KECIK JAH. BARU BUKA NIAGA JAH NI BOLEH KE?

Untuk bisnes kecik-kecik anda boleh amik pakej murah sikit..Pakej mahal atau murah gambar tetap akan di post di page Senok Perut. Page food review no 1 Kelantan (2020 sampai sekarang)

HIASAN DALAM GAMBAR TU SIAPA SEDIA?

Semua props dan hiasan akan dibawa oleh team senok perut. Anda tak payah mikir konsep. Kami akan tentukan konsep, kawasan dan cara shoot menu kedai anda. Anda tunggu dapat gambar lawa jah

LEPAS AMIK SERVIS NI DENGAN SENOK PERUT, APA LAGI KELEBIHAN DIA?

Selepas shoot dengan kami. yang untungnya kedai anda akan sentiasa masuk dalam list-list posting viral kita. Contoh posting kedai paling best Kelantan, automatik akan masuk sebab ada gambar dan detail dah:)

Boleh saya tengok contoh gambar menu yang set awok ambil?

Kenapa pilih Senok Perut?

SENOK PERUT ADALAH PAGE REVIEW MAKANAN DAN TRAVEL NO 1 KELANTAN BUAT MASA INI

Senak Perut telah mendapat banyak penghargaan di atas sumbangan kami mempromosikan tempat-tempat menarik kelantan. Kami telah review dan shoot lebih daripada 100 restoran di seluruh kelantan dan membantu viralkan pelbagai kedai popular kelantan contohnya, Suwarin Jinda Cafe, Aus Mee celup, RV Rooftop, restoran Kengsom

Kami juga telah viralkan Istana Sangkut, lata berangin serta mencipta fenomena TRAIN TO DABONG melalui itenerary kami.

Aubeena Creative Studio pula studio yang menaungi senok perut adalah Studio photoshoot Produk dan design sosial media no 1 Kelantan. Mempunyai lebih 1000 client terdiri daripada founder dan peniaga dari seluruh Malaysia.

Antara Kedai yang dapat free servis viral selepas ambil gambar Pshoot Menu dengan kami.

bottom of page